Des que es va presentar el projecte Cardant Cultura i es va inaugurar oficialment el passat 21 de maig, amb la presència del conseller de Treball, Roger Torrent, Cardant Cultura ha posat en marxa les activitats per a associats i associades a l’espai fabril, Can Grau.

El passat diumenge, 5 de juny, el monologuista Godai Garcia i la companyia de circ, Flying Pikmis, van encetar les activitats de juny. En un dia una desena de persones es van fer sòcies del projecte i una cinquantena van participar de les dues activitats.

A partir d’aquest dissabte dia 11 de juny es posa el tret de sortida a les activitats literàries de Cardant Cultura a Can Grau. Comencem amb la xerrada ‘Narratives Arrelades’, de la mà de l’escriptor manlleuenc, Jordi Puntí (Maletes perdudes, Els castellans, Això no és Amèrica) i de Pilar Codony, veterinària i escriptora de Banyoles (Distòcia) amb la moderació de Mar Carrera, de Pol·len Edicions.

Aquest dissabte la xerrada iniciarà a les 17 h a l’aire lliure, on també hi haurà jocs infantils i servei de bar.

El diumenge 19 de juny a les 11 h començarà una jornada poètica amb les ‘Converses La Fàbrica i el riu en la poesia’, fent honor a l’espai que l’acull i de la mà de Montse Caralt, directora de la Fundació Miquel Martí i Pol; de Raquel Santanera, poeta i membre de La Malgastada; i amb l’acompanyament de Núria Silvestre, de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA.

Després de la conversa hi haurà recital poètic a càrrec de Raquel Santanera, Josep Casadesús (K100), Roser Iborra i Jesús Soler Vilaró.
Tot seguit, micro obert per a qui ho desitgi. Aquest acte s’ha organitzat amb la col·laboració de la Fundació Miquel Martí i Pol.

Durant el matí hi haurà jocs infantils i un refrigeri pels assistents.

El dissabte 25 de juny a la tarda, a partir de les 18:30 h, Can Grau es convertirà en ‘Terra de lletres: literatura i alimentació sostenible a Catalunya’. Amb la participació de Maria Nicolau, autora de Cuina o barbàrie i divulgadora, als fogons d’El Ferrer de Tall (Vilanova de Sau) i Clara Martín Riu, elaboradora, filòloga i autora de Garrofa, delícia mediterrània (Alt Camp); amb Mireia Franch de Sambucus cooperativa com a moderadora.

Durant la tarda hi haurà jocs infantils i servei de bar.

Els tres actes literaris han estat organitzats per Pol·len edicions i Cardant Cultura.

Tenen una entrada de 3 euros i gratuïts per a socis i sòcies.

Més informació a l’Agenda, on es pot fer inscripció a cada acte (no obligatori).

Taller de trapezi amb Flying Pikmis

Monòleg d’en Godai Garcia